Word gids van dit portaal!

> baby > persoonlijke-babyhomepage

Persoonlijke Babyhomepage
Category=Persoonlijke Babyhomepage RSS feed
Persoonlijke Babyhomepages die zijn gemaakt door Ouders voor Ouders!
Vorige 10 Volgende 10
31 Prutske [Edit]Persoonlijke Babyhomepage
Leef met ons en Wobby mee tijdens onze eerste zwangerschap. Wobby is onze allerliefste Malthezer. Prutske is onze baby die op komst is. Je kan alles lezen in ons dagboek, foto's bekijken in het fotoboek, hieronder een gokje wagen naar het geslacht van onze baby en je inschrijven op ons nieuwsbriefje. Alle reacties zijn welkom in ons gastenboek.
32 Quinn Javiero van der Wilk [Edit]Persoonlijke Babyhomepage

Iedere maand kruipt Quinn samen met zijn broer Ronan achter de PC om hun websites te voorzien van nieuwe foto's en hun eigen verhaal.
33 Quinten Vennik [Edit]Persoonlijke Babyhomepage
Op de Quinten Vennik site zullen foto's en nieuws omtrent de ontwikeling van Quinten Vennik regelmatig worden bijgewerkt. Daarnaast is er een poll te vinden waar je je stem of mening kan geven op een bepaalde vraag en is het tevens mogelijk om een e-card naar het e-mail adres te versturen van je vrienden of kennisen.
34 Romy [Edit]Persoonlijke Babyhomepage
Alles over Romy.
35 Ronan Jamiros van der Wilk [Edit]Persoonlijke Babyhomepage
Ronan kruipt iedere maand met zijn broertje Quinn achter de PC om hun websites te voorzien van mooie foto's en hun eigen verhaal.
36 Senna-Britt [Edit]Persoonlijke Babyhomepage
een website van osn dochtertje
37 Shakiras Site [Edit]Persoonlijke Babyhomepage
Hoi ik ben Shakira (nee niet vernoemd naar de zangeres) en volgens mijn mama en papa ben ik al een heel flink meisje.Kom je gauw eens op mijn site kijken?Ik heb daar een dagboek, een rondleiding door mijn kamer, mijn geboortekaartje en natuurlijk heel veel foto's.Tot gauw!?Dikke knuffel Shakira
38 Summer Merel [Edit]Persoonlijke Babyhomepage
Een site over een kindje met het syndroom van down en een heel herkenbaar dagboek van de vader voor andere ouders met gehandicapt kindje.
39 Tim - Mijn eigen website [Edit]Persoonlijke Babyhomepage
Source De papaFoto's, filmpjes, groeicurve en veel meer
40 Tom Waltmann [Edit]Persoonlijke Babyhomepage
Kei trots zijn we op onze tweede zoon Tom, na onze eerste zoon Luc zat de schrik er goed in om weer te bevallen. Bij Luc duurde het geheel na het breken van de vliezenruim 36 uur. Nu was het in 3 uurtjes gepiept. Iedereen blij met deze fantastische zoon.
Vorige 10 Volgende 10